© 2017 Trefpunt Heide created with Wix.com

  • w-facebook
olv kinesitherapeute Joke Brughmans
Hatha Yoga
  • maandag- en woensdagavond  20u30-22u
Pilates
  • dinsdag 19u-20u
Yoga Dharsana​
  • vrijdag 9.30-11.00u 
meer info: www.nazali.be

Yoga bij burn-out:  

woensdagochtenden van 9:00-11:30 uur
Ondersteunende reeks van  opeenvolgende workshops aan waarbij je gaat ervaren wat Yoga je kan geven tijdens een burn-out. We gebruiken Yoga en meditatie om meer in het moment te komen en daardoor meer helderheid en rust te ervaren. Er wordt informatie gegeven over hoe je je energie beter op peil kan houden door de juiste voeding. Ook werken we met cognitieve oefeningen. Alles wat nodig is zal gegeven worden.

​Docent: Angela Broeders, inschrijven via info@timeforyoga.be 

meer info? http://www.timeforyoga.be/burn-out/yoga-bij-burn-out 

Powermama- Zumba met Nikki Brugmans
WIL JIJ DE VREUGDE VAN HET ZINGEN LEREN KENNEN?
VERLANG JIJ OM VANUIT JE KRACHT TE ZINGEN?
WIL JIJ RUIMTE OM VRIJ TE KLINKEN IN EEN VEILIGE OMGEVING?
NIEUW vanaf 13 september op VRIJDAGAVOND OM 19.30 - 21.30: 13/09, 20/09, 27/09, 04/10, 11/10 EN 18/10
 
Inschrijven via https://www.stemverbinding.be/workshopreeks-stemverbinding/
Met een vaste groep gaan we zes avonden al zingend in contact komen met de diepere lagen in onszelf en licht schijnen op die dingen in jezelf die je vaak onbewust wegduwt omdat ze onaangenaam voelen. We gaan zingen, verbinden, delen, bewegen en stil zijn met elkaar. 
Wat het bij je kan losmaken is onvoorspelbaar, verfrissend, eenvoudig, altijd de moeite waard om gehoord te worden en nooit saai. Het kan je door kwetsbaarheid leiden, het kan van binnen gaan stromen en het kan uitkomen bij vreugde en kracht. Het biedt je de mogelijkheid om meer ruimte in jezelf te creëren en kan je helpen je vrijer te voelen om volkomen jezelf te zijn.
Het is helemaal niet van belang of je al dan niet denkt te kunnen zingen. Ik ga er van uit dat wanneer je kunt spreken, je van nature kunt zingen en dat je al waarde hebt voordat je gaat zingen. Ook voor ervaren zangers kan het een inspirerende reis zijn om hun stem via deze weg verdiepen. 
 

Soul Origami - Wek je stemkracht

Vind jij het moeilijk om voluit in alle vrijheid vanuit jouw kracht te communiceren?
Wil jij echt gehoord worden?
Verlang jij naar diep contact met jezelf en anderen?

Wij willen je graag helpen om jouw levenskwaliteit te verhogen en iedere relatie in jouw leven liefdevoller te maken. We gaan samen op ontdekkingsreis en geven jou hulpmiddelen mee om bewust te worden van je eigen krachten zodat je jezelf tot steun kunt zijn. Leer jezelf helder en vanuit je hart uit te drukken, en te luisteren naar een ander vanuit een open niet-oordelende houding. Kom in een ontspannen veilige omgeving spelenderwijs je stem herontdekken. 

Cathy Van Houcke, drijvende kracht en bezielster achter Stemverbinding is zangeres en zang- en bewustzijnscoach. Mijn visie is dat zingen jouw geboorterecht is. Het is iets is wat bij je hoort en een uiting van je diepste wezen, van wie jij werkelijk bent. Niet het resultaat is het belangrijkste, maar de hele ervaring op zich. Wanneer je contact maakt met je binnenruimte, dan deel je geen resultaat maar een open ervaring en maak je verbinding. Alles in jou is muziek dat wil gehoord worden en zit te wachten op jouw liefdevolle uiting.

Sarah Dekker heeft als workshoppresentator, bemiddelaar en verbindende communicatiecoach, een passie om mensen in contact te brengen met zichzelf zodat zij zich kunnen verhouden tot anderen vanuit hun kracht. Door bewuster te worden van wat er in jezelf en een ander omgaat ontstaat er wederzijds begrip, respect en belangstelling. Dit leidt tot helende gesprekken, welzijn en succesvolle samenwerking. Sarah is algemeen bekend voor het brengen van humor, warmte en haar aangename rustige benadering in haar delen van Verbindende Communicatie. 

NB - Voor diegenen die de avondreeks gevolgd hebben is de dagworkshop een verdiepende dag waar we verder verbindende communicatie tools aanreiken om wat we geleerd hebben in het dagelijkse leven toe te passen. De dagworkshop is toegankelijk voor mensen die de avondreeks niet gevolgd hebben.

avondreeks – vrijdagen 8, 15, 22, 29 november, van 18.30 tot 21.30 (195 p.p. incl. BTW)
Dag workshop – zaterdag 30 november, van 9.30 tot 17.00 (175 p.p. incl. BTW)
Prijs Avondreeks + Dag workshop – 270 p.p. incl. BTW

 

Reservaties: sarah@languagethatworks.co.za

Koptekst 1

Minfulness:  Je leven in balans - kennismakingsessie en 8 weken training

Ben jij een drukke agenda man/vrouw? Heb je het gevoel op een sneltrein te zitten en zie je de haltes aan je voorbij razen? Maken stress, spanning, piekeren, slapeloosheid, angst, … deel uit van je leven?

Mindfulness toont je de Pauzeknop. Je leert je aandacht richten op dat wat NU is. Hierdoor stap je uit automatische reactiepatronen en krijg je terug grip op je leven. Genieten komt meer op de voorgrond en onaangename gebeurtenissen leer je plaatsen in een ruimer perspectief. Hierdoor heb je minder last van piekergedachten, slapeloosheid, angst, … Het helpt je de balans te herstellen en te leven volgens de waarden die voor jou écht belangrijk zijn. 

Neem deel aan de 1ste proefles voor slechts 20 euro en beslis daarna of mindfulness iets voor jou is. De 20 euro breng je in mindering als je inschrijft voor de 8 weken training. Erkend dienstverlener KMO portefeuille.  Prijs voor de training van 8 weken is 280 euro incl btw

donderdagavond van 19.30 u - 21.30 u

 

- proefsessies op 12/12/19 en 16/01/20

- training: 23/1, 30/1, 6/2, 13/2, 20/2, 5/3, 12/3/20

 

Een 2de reeks zou ik willen voorzien:

- proefsessies 26/3, 23/4/20

- 30/4, 7/5, 14/5, 28/5, 4/6, 11/6, 18/6/20

 

Kristel Ogiers

Psychotherapie IP
van Klacht naar Kracht
www.zinnebeeld.be
Psychotherapie, Mindfulness, Loopbaan -en Wandelcoach

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now