olv kinesitherapeute Joke Brughmans
  • Hatha Yoga , Pilates +, Yoga Dharsana​​
  • meer info: www.nazali.be
  • inschrijven via Joke
zinnebeeld.PNG

Minfulness:  Je leven in balans - kennismakingsessie en 8 weken training

Ben jij een drukke agenda man/vrouw? Heb je het gevoel op een sneltrein te zitten en zie je de haltes aan je voorbij razen? Maken stress, spanning, piekeren, slapeloosheid, angst, … deel uit van je leven?

Mindfulness toont je de Pauzeknop. Je leert je aandacht richten op dat wat NU is. Hierdoor stap je uit automatische reactiepatronen en krijg je terug grip op je leven. Genieten komt meer op de voorgrond en onaangename gebeurtenissen leer je plaatsen in een ruimer perspectief. Hierdoor heb je minder last van piekergedachten, slapeloosheid, angst, … Het helpt je de balans te herstellen en te leven volgens de waarden die voor jou écht belangrijk zijn. 

Neem deel aan de 1ste proefles voor slechts 20 euro en beslis daarna of mindfulness iets voor jou is. De 20 euro breng je in mindering als je inschrijft voor de 8 weken training. Erkend dienstverlener KMO portefeuille.  Prijs voor de training van 8 weken is 280 euro incl btw

donderdagavond van 19.30 u - 21.30 u

Kristel Ogiers

Psychotherapie IP
van Klacht naar Kracht
www.zinnebeeld.be
Psychotherapie, Mindfulness, Loopbaan -en Wandelcoach

CAthy2020.jpg

WIL JIJ DE VREUGDE VAN HET ZINGEN LEREN KENNEN? VERLANG JIJ OM VANUIT JE KRACHT TE ZINGEN? WIL JIJ RUIMTE OM VRIJ TE KLINKEN IN EEN VEILIGE OMGEVING?

 

Met een vaste groep gaan we vijf avonden al zingend in contact komen met de diepere lagen in onszelf en licht schijnen op die dingen in jezelf die je vaak onbewust wegduwt omdat ze onaangenaam voelen. We gaan zingen, verbinden, delen, bewegen en stil zijn met elkaar. 
Wat het bij je kan losmaken is onvoorspelbaar, verfrissend, eenvoudig, altijd de moeite waard om gehoord te worden en nooit saai. Het kan je door kwetsbaarheid leiden, het kan van binnen gaan stromen en het kan uitkomen bij vreugde en kracht. Het biedt je de mogelijkheid om meer ruimte in jezelf te creëren en kan je helpen je vrijer te voelen om volkomen jezelf te zijn.
Het is helemaal niet van belang of je al dan niet denkt te kunnen zingen. Ik ga er van uit dat wanneer je kunt spreken, je van nature kunt zingen en dat je al waarde hebt voordat je gaat zingen. Ook voor ervaren zangers kan het een inspirerende reis zijn om hun stem via deze weg verdiepen. 

 

 

DATA: VRIJDAGAVONDEN OM 19.30 - 21.30 meer info op Facebook

Inschrijven kan op https://www.stemverbinding.be/workshopreeks-stemverbinding/