© 2017 Trefpunt Heide created with Wix.com

  • w-facebook

Overzicht

olv kinesitherapeute Joke Brughmans
  • Hatha Yoga , Pilates +, Yoga Dharsana​​
  • meer info: www.nazali.be
  • inschrijven via Joke
Powermama- Zumba met Nikki Brugmans

WIL JE DE VREUGDE VAN HET ZINGEN LEREN KENNEN EN EENS EEN LOSSE

WO RKSHOP UITPROBEREN?

Tijdens een losse workshop stemverbinding gaan we contact maken met wat er in jou leeft en daar klank aan geven.   We gaan samen veel zingen, ademen, bewegen, verbinden, delen en daarna in stilte ervaren welk effect een bepaalde oefening op ons heeft.  Ik maak graag gebruik van afwisselend losse klanken en simpele, mooie melodieën vanuit het hart.

DATUM:VRIJDAG 13 MAART 2020 OM 19.30 - 21.30

INVESTERING: €25,- (INCLUSIEF BTW)

Meer info vind je op https://www.stemverbinding.be/workshop-stemverbinding/

21 maart 2020 Soul Origami - Wek je stemkracht: 

Vind jij het moeilijk om voluit in alle vrijheid vanuit jouw kracht te communiceren?
Wil jij echt gehoord worden?
Verlang jij naar diep contact met jezelf en anderen?

Wij willen je graag helpen om jouw levenskwaliteit te verhogen en iedere relatie in jouw leven liefdevoller te maken. We gaan samen op ontdekkingsreis en geven jou hulpmiddelen mee om bewust te worden van je eigen krachten zodat je jezelf tot steun kunt zijn. Leer jezelf helder en vanuit je hart uit te drukken, en te luisteren naar een ander vanuit een open niet-oordelende houding. Kom in een ontspannen veilige omgeving spelenderwijs je stem herontdekken. 

Cathy Van Houcke, drijvende kracht en bezielster achter Stemverbinding is zangeres en zang- en bewustzijnscoach. Mijn visie is dat zingen jouw geboorterecht is. Het is iets is wat bij je hoort en een uiting van je diepste wezen, van wie jij werkelijk bent. Niet het resultaat is het belangrijkste, maar de hele ervaring op zich. Wanneer je contact maakt met je binnenruimte, dan deel je geen resultaat maar een open ervaring en maak je verbinding. Alles in jou is muziek dat wil gehoord worden en zit te wachten op jouw liefdevolle uiting.

Sarah Dekker heeft als workshoppresentator, bemiddelaar en verbindende communicatiecoach, een passie om mensen in contact te brengen met zichzelf zodat zij zich kunnen verhouden tot anderen vanuit hun kracht. Door bewuster te worden van wat er in jezelf en een ander omgaat ontstaat er wederzijds begrip, respect en belangstelling. Dit leidt tot helende gesprekken, welzijn en succesvolle samenwerking. Sarah is algemeen bekend voor het brengen van humor, warmte en haar aangename rustige benadering in haar delen van Verbindende Communicatie. 

NB - Voor diegenen die de avondreeks gevolgd hebben is de dagworkshop een verdiepende dag waar we verder verbindende communicatie tools aanreiken om wat we geleerd hebben in het dagelijkse leven toe te passen. De dagworkshop is toegankelijk voor mensen die de avondreeks niet gevolgd hebben.

 

Reservaties: sarah@languagethatworks.co.za

Op 27 en 28 juni : de Relax Kids Training.

Wil jij kinderen lesgeven in Mindfulness en Ontspanning? Geef je dan op voor de Relax Kids Training en geniet van twee magische dagen waarin je alles leert over het unieke 7-stappen programma waardoor kinderen spelenderwijs helemaal tot ontspanning komen.

Kijk voor meer informatie en om je op te geven op www.relaxkidsnederland.nl

Op facebook zou je deze link kunnen plaatsen:

https://www.facebook.com/events/2948862288465567/

Minfulness:  Je leven in balans - kennismakingsessie en 8 weken training

Ben jij een drukke agenda man/vrouw? Heb je het gevoel op een sneltrein te zitten en zie je de haltes aan je voorbij razen? Maken stress, spanning, piekeren, slapeloosheid, angst, … deel uit van je leven?

Mindfulness toont je de Pauzeknop. Je leert je aandacht richten op dat wat NU is. Hierdoor stap je uit automatische reactiepatronen en krijg je terug grip op je leven. Genieten komt meer op de voorgrond en onaangename gebeurtenissen leer je plaatsen in een ruimer perspectief. Hierdoor heb je minder last van piekergedachten, slapeloosheid, angst, … Het helpt je de balans te herstellen en te leven volgens de waarden die voor jou écht belangrijk zijn. 

Neem deel aan de 1ste proefles voor slechts 20 euro en beslis daarna of mindfulness iets voor jou is. De 20 euro breng je in mindering als je inschrijft voor de 8 weken training. Erkend dienstverlener KMO portefeuille.  Prijs voor de training van 8 weken is 280 euro incl btw

donderdagavond van 19.30 u - 21.30 u

- training: 23/1, 30/1, 6/2, 13/2, 20/2, 5/3, 12/3/20

 

Een 2de reeks zou ik willen voorzien:

- proefsessies 26/3, 23/4/20

- 30/4, 7/5, 14/5, 28/5, 4/6, 11/6, 18/6/20

 

Kristel Ogiers

Psychotherapie IP
van Klacht naar Kracht
www.zinnebeeld.be
Psychotherapie, Mindfulness, Loopbaan -en Wandelcoach

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now